تحقیق بتن سبک، اسفنجی و الیافی

تحقیق بتن سبک، اسفنجی و الیافی

دانلود تحقیق بتن سبک، اسفنجی و الیافی

تحقیق بتن سبک، اسفنجی و الیافی
 بتن سبک، اسفنجی و الیافی
مقاله بتن سبک، اسفنجی و الیافی
 بتن سبک
 اسفنجی
 و الیافی
دسته بندی عمران
فرمت فایل docx
حجم فایل 140 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 24

تحقیق بتن سبک، اسفنجی و الیافی

بتن‌های سبک از دیدگاه مقاومتی در سه دسته طبقه‌بندی می‌شوند که عبارتند از بتن سبک غیرسازه‌ای، بتن سبک سازه‌ای و بتن سبک با مقاومت متوسط که در ادامه به آن پرداخته می شود.بتن سبک غیرسازه‌ای که معمولاً به عنوان جداسازهای سبک مورد استفاده قرار می‌گیرد، دارای جرم مخصوص کمتر از 800 کیلوگرم بر مترمکعب است. با وجود جرم مخصوص کم، مقاومت فشاری آن حدود 35/0 تا 7 نیوتن بر میلیمترمربع می‌باشد. از معمولیترین سنگدانه‌های مورد مصرف در این نوع بتن می توان به پرلیت (نوعی سنگ آذرین) و ورمیکولیت (ماده‌ای با ساختار ورقه‌ای شبیه لیکا)اشاره کرد.

بتن‌های سبک سازه‌ای دارای مقاومت و وزن مخصوص کافی می‌باشند، به گونه‌ای که    می توان از  آن‌ها در اعضای سازه‌ای استفاده کرد. این بتن‌ها عموماً دارای جرم مخصوصی بین 1400 تا 1900 کیلوگرم بر مترمکعب بوده و حداقل مقاومت فشاری تعریف شده برای آنها 17 نیوتن بر میلیمتر مربع (مگاپاسکال) می باشد. در بعضی حالات امکان افزایش مقاومت تا 60 نیوتن بر میلیمتر مربع نیز وجود دارد. در مناطق زله خیز، آیین‌نامه‌ها حداقل مقاومت فشاری بتن سبک را به 20 نیوتن بر میلیمتر مربع محدود می‌کنند.

بتن‌های سبک با مقاومت متوسط، از لحاظ وزن مخصوص و مقاومت فشاری در محدوده‌ای بین بتن‌های سبک غیرسازه ا‌ی و سازه‌ای قراردارند، به گونه‌ای که مقاومت فشاری آنها‌ بین 7 تا 17 نیوتن بر میلیمترمربع و جرم مخصوص آن‌ها بین 800 تا 1400 کیلوگرم بر مترمکعب می باشد.

بتن سبک غیرسازه‌ای

این نوع بتن‌ها با جرم مخصوصی معادل 800 کیلوگرم بر مترمکعب و کمتر، به عنوان تیغه‌های جداساز و عایق‌های صوتی در کف بسیار مؤثر هستند. این نوع بتن می‌تواند در ترکیب با مواد دیگر در دیوار، کف و سیستم‌های مختلف سقف مورد استفاده قرار گیرد.

مزیت عمده آن، کاهش هزینه‌های لازم برای تهویه‌ی گرمایی یا سرمایی فضاهای داخلی ساختمان و کاهش انتقال صوت بین طبقات و فضاهای ساختمان می باشد. بتن‌های سبک غیرسازه‌ای بر اساس ساختارداخلی می‌توانند به دو گروه جداگانه تقسیم‌بندی شوند.

دسته اول بتن‌های اسفنجی که در حین ساخت آن‌ها با ایجاد کف، حباب‌های هوا در خمیر سیمان یا در ملات سیمان - سنگدانه ایجاد می گردد. کف مورد نظر یا از طریق مواد کف‌زا در حین اختلاط تولید شده و یا به صورت کف آماده به مخلوط اضافه می‌شود. بتن اسفنجی می‌تواند جرم مخصوصی تا حدود 240 کیلوگرم بر مترمکعب داشته باشد.

دانلود تحقیق بتن سبک، اسفنجی و الیافی

تحقیق کشف معادن مس با توجه به اهمیت کانه مس و کاربرد وسیع آن در صنایع متفاوت

پاورپوینت کاربرد اهرمها در بدن

پاورپوینت ماهیت تحلیل رگرسیون

پاورپوینت انرژی خورشیدی , پاورپوینت نیروگاه خورشیدی | solar power station

پاورپوینت لباسهای محلی مناطق مختلف ایران

پاورپوینت تحلیل فرودگاه اصلی شهر دبی DXB

پاورپوینت مقررات ملی ساختمان (الزامات عمومی ساختمان)

بتن ,سبک ,مقاومت ,جرم ,اسفنجی ,بتن‌های ,بتن سبک ,کیلوگرم بر ,بر مترمکعب ,بتن‌های سبک ,نیوتن بر ,حداقل مقاومت فشاری

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ســـــعــــــــیــــــــــد حــــــــیــــــــاتـــــــــــی خبرنامه تحلیلی سئو حرفه ای عاشقانه ای برای او .... لایت هاوس روانشناس مشاور ساوه|کلینیک تخصصی راز ، مشاوره و روان شناسی صنعتی و سازمانی www.razclinic.ir اجناس فوق العاده راهنمای جامع شهروندان استان زنجان راحیل ایران پارس ویدیو Reproductive Health & Midwifery